Instructiuni

Arta de pe acest site este disponibila pentru download gratuit. Este scalata pentru dimensiunea A3.  Poti sa iti faci posterul super usor:

  1. Cel mai simplu: Downloadeaza posterul si printeaza-l. Iti va iesi un poster A4. Lipeste-l pe o bucata de carton si esti gata sa mergi la protest!
  2. Un pic mai greu, dar merita Downloadeaza posterul si printeaza-l folosind  tile settings. Cauta pe  google cum sa faci asta cu imprimanta ta. In felul asta vei printa posterul pe bucati pe care poti apoi sa le asamblezi intr-un poster mai mare. 
  3. Apeleaza la profesionisti: Gaseste un printer profesionist, Copy Print la Romana  sau cele de langa Arhitectura te pot ajuta. Recomandam sa printezi A3. Tot aici poti sa-i rogi sa te ajute sa-ti monteze posterul pe spuma sau carton. Daca tot ai batut atata drum, fa mai multe copii sa imparti si prietenilor. 
  4. Printeaza alte chestii: tricouri, insigne, steaguri, orice iti trece prin cap! 

Intrebari frecvente

Pot sa-mi printez posterul singur/a acasa?
Da. Posterele astea au fost create special ca sa fie printate usor acasa.

Pot sa printez artworkul pe diverse chestii si sa le vand?
Artworkul este gratuit si vrem sa fie folosit doar astfel, prin urmare, nu permitem folosirea lui in scopuri comerciale. Toate imaginile sunt copyrightul autorilor. 

JPGurile astea sunt tot ce-mi trebuie?
Da. Toate jpg-urile au fost optimizate sa fie printate pana la dimensiunea A3.

Chiar e gratis arta asta?
Da. Tot ce vrem e sa spui mai departe. Printeaza-o si poart-o cu mandrie. Si tagguieste cu #artofprotest #deceiesinstrada

Cum pot sa fac un poster mare?
Poti sa faci asta acasa, folosind tile settings ale imprimantei tale sau poti apela la o imprimerie specializata cum este CopyPrint.